Tussenschoolse opvang

De tussenschoolse opvang (tso) van basisschool de Wegwijzer wordt verzorgd door Partou.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen kinderen tussen de middag op school overblijven van 12.00 tot 13.00 uur onder begeleiding van onze overblijfkrachten. De kinderen brengen hun eigen eten mee. Tijdens deze tso gaan we ook nog even lekker buitenspelen.

Deze tussenschoolse opvang wordt georganiseerd en gecoördineerd door Partou. U kunt een contract afsluiten voor vaste dagen in de week tijdens schoolweken. De kosten bedragen €2,44 per keer. U kunt ook incidentele opvang afnemen, dit is €3,25 per keer. Hiervoor dient u zich eenmalig bij Partou te registeren.

Wilt u gebruik maken van onze tso? Inschrijven kan via www.partou.nl/tso.

Voor inhoudelijke vragen over de tso kunt u contact opnemen met de tso-coördinator Sandy Trompert 06-82059720 of tsodetol251@partou.nl