Opvang BSO

Partou Kinderopvang verzorgt de buitenschoolse opvang van onze school.

Hieronder stelt Partou zich graag in het kort aan u voor:

Wij bieden naschoolse opvang en vakantieopvang aan (tot 18.30 uur), waarbij plezier voorop staat, zodat de kinderen na schooltijd een leuke tijd beleven. Dagelijks hebben wij een activiteit op het programma staan.

U kunt de keuze maken of u wel of geen vakantie opvang wenst. Uiteraard zijn wij ook tijdens studiedagen geopend, is er de mogelijkheid voor een flexibel contract en kunt u dagen ruilen.

Tijdens de vakanties is er bij Partou iedere dag wel iets bijzonders te beleven, door een zeer aantrekkelijk vakantieprogramma met uiteenlopende activiteiten zoals: sportdagen, uitjes, knutselactiviteiten en workshops. Ook ouders die geen contract hebben, kunnen een incidentele dag in de vakantie afnemen.

Aangezien Partou in de Wegwijzerschool is gelegen, is het een vertrouwde omgeving voor uw kind. Er wordt gebruik gemaakt van de aula, de speelzaal en het schoolplein. Uiteraard halen wij ook de kinderen van de bovenbouw (locatie de Oude Bleijk 4) op.

Wilt u meer informatie over onze buitenschoolse opvang? Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten en mogelijkheden van de BSO. U bent van harte welkom voor een rondleiding, zodat u de sfeer kunt proeven. U kunt zich vrijblijvend aanmelden via de website www.partou.nl of door contact op te nemen met onze klantenservice via: O88-2357500 of per mail: klantenservice@partou.nl

Adresgegevens BSO Partou:

De Wegwijzerschool
De Tol 251
2266 EE Leidschendam
06-46074251 Lian Kootstra (vestigingsmanager)

Vlietkinderen

Wij werken voor de buitenschoolse opvang ook samen met Vlietkinderen. Zij verzorgen de opvang op hun locatie bij de Zonnewijzerschool. Voor meer informatie: www.vlietkinderen.nl
Telefoon: (070) 317 59 59
klantenservice@vlietkinderen.nl